Pristupom na ove stranice odnosno korištenjem servisa Sezona.hr, suglasni ste sa svim dolje navedenim uvjetima korištenja.

OPĆENITO

Sezona.hr ni u kom slučaju nije odgovorna za bilo kakvu eventualnu štetu (izravnu ili neizravnu, posebnu ili posljedičnu) vezanu uz korištenje ovog servisa odnosno internetske stranice, uključujući pritom gubitak dobiti, prekid u radu, gubitak programa ili drugih podataka na vašim računalima i sl.

AUTORSKA PRAVA

Sezona.hr servis je vlasništvo Marka Prljića (uslužna djelatnost Twinkle Tap, Rogoznička 3 b, Zagreb). Sadržaj (tekstualni, vizualni i audio materijali, baze podataka i programerski kod) Sezona.hr servisa je zaštićen autorskim pravima. Posuđivanje, mijenjanje, prodavanje ili distribucija istog je moguća jedinu uz prethodnu dozvolu Sezona.hr servisa odnosno njegovog vlasnika.

REGISTRACIJA KORISNIKA

Korisnik će prilikom registracije dobiti e-mail poruku s podacima za pristup svom korisničkom računu, tj. korisničko ime i lozinku. Korisnik je dužan čuvati podatke o korisničkom računu, te je u potpunosti odgovoran za svu štetu nastalu neautoriziranim korištenjem svog korisničkog računa. Nakon registracije korisnik je prihvatio odgovornost za sve aktivnosti uzrokovane uporabom servisa.

KORISNIKOV SADRŽAJ

Sezona.hr ne odgovara za objavljeni sadržaj od strane korisnika servisa. Bilo koje informacije ili materijal upućene servisu Sezona.hr tretirat će se na način da NISU povjerljive.

Radi osiguranja slobodnog i neometanog korištenja portala i usluga, dolje navedeni postupci su neprihvatljivi i strogo zabranjeni:

LINKOVI NA DRUGE INTERNETSKE STRANICE

Ove internetske stranice sadržavaju i linkove na neke internetske stranice koje su pod nadzorom drugih fizičkih ili pravnih osoba. Ti linkovi su dostupni samo kao preporuka, odnosno potencijalni izvor dodatnih i opširnijih informacija. Sezona.hr se oslobađa bilo kakve odgovornosti za njihov sadržaj, te istinitost i točnost informacija koje se na njima nalaze.

SLANJE OBAVIJESTI KORISNICIMA

Korištenjem servisa Sezona.hr kao korisnik pristajete da Vas kontaktiramo odnosno pošaljemo Vam relevantne informacije vezano uz unapređenje usluga, održavanje ili prekid usluga, vijesti vezane uz Sezona.hr portal, informacije o popustima, akcijama i sl.

ZAHTJEV ZA PREKID USLUGE OD STRANE KORISNIKA SERVISA

Korištenje Sezona.hr servisa možete obustaviti u bilo koje vrijeme. Za to je samo potrebno o tome poslati obavijest putem e-maila: support@sezona.hr ili preko kontakt stranice. Vaša stranica bit će deaktivirana u roku od 7 dana nakon primitka obavijesti o zatvaranju korisničkog računa. Ukoliko postoje opravdani razlozi za otkaz, mi ćemo Vam vratiti puni iznos za prvih 30 dana korištenja našeg servisa. Ukoliko ste otkazali servis nakon prvih 30 dana korištenja servisa (od datuma registracije), nećemo Vam vrati novac.

PROMJENA USLUGE

Sezona.hr zadržava pravo da u bilo koje vrijeme promijeni ili obustavi svoju uslugu, privremeno ili stalno, cijeli ili bilo koji njezin dio, s ili bez obavijesti.

SUDSKA NADLEŽNOST

Sporovi i zahtjevi vezani uz korištenje Sezona.hr servisa rješavat će se dogovorno, a u slučaju nemogućnosti sporazumnog rješenja nadležan je Sud u Zagrebu.

NAPOMENE:

Sezona.hr može u bilo koje vrijeme promijeniti ove uvjete i ažurirati ove informacije. Upotrebom ovih internetskih stranica Vi se slažete da ćete biti obvezani i s takvim promjenama, pa stoga trebate povremeno posjetiti ovu stranicu da pročitate trenutne uvjete koji Vas obvezuju.